Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Ingvild Vestre Sem

Ingvild Vestre Sem

Ingvild Vestre Sem

Telefon: 458 81 693
Epost: Send epost

Ingvild er utdannet siviløkonom vet Norges miljø- og biovitenskapelige universitet med fordypning prosjektledelse og samfunnsøkonomisk prosjektanalyse.

I den faglige fordypningen har hun spesielt lagt vekt på ledelse av organisasjonsendringer og investeringsanalyse av potensielle prosjekter. Gjennom studietiden har Ingvild opparbeidet seg ledererfaring gjennom verv som nestleder og økonomiansvarlig i Handelshøyskolen ved NMBUs linjeforening Optimum. Hun fikk også god erfaring med å jobbe i prosjekt da hun i forbindelse med masteroppgaven jobbet på SSBs klimaland-prosjekt. Ingvild har også jobbet 3 år tre år i en virksomhet som driver med kurs og sertifiseringer, der hun var ansvarlig for gjennomføring av eksamener/sertifiseringer. Her fikk hun god erfaring i å ta ansvar, håndtering av uforutsette utfordringer, samt det å jobbe tett sammen med kunden. 

Ingvild er svært kreativ og løsningsorientert, og søker stadig nye utfordringer. Hun er svært kvalitetsbevisst og jobber hardt mot målet for å levere i henhold til forventingene. Venner og kolleger kjenner henne som en utadvendt person og en god lagspiller. Hennes morsmål er norsk, mens hun også har solide engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig. 

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon