Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Henriette Eide

Henriette Eide

Henriette Eide

Telefon: 908 28 693
Epost: Send epost

Henriette Eide har en svært bred erfaringsbakgrunn, både i forhold til type ansvar, oppgaver og bransjer.

De senere årene har Henriette arbeidet med prosjekt- og prosessledelse i tilknytning til implementering og utrulling av ERP- løsninger for detaljvarehandelen i forskjellige bransjer.

Fra tidligere har Henriette lang erfaring med løsninger for forretningsdrift, -styring, oppfølging og analyse, både operativt og som prosjektleder/-koordinator.  Henriette har blant annet hatt lederansvar for det teamet som innførte en av de mest komplekse løsninger for ledelsesrapportering og oppfølging (DVH/BI) som i sin tid ble implementert i Norge. Hun har også hatt ansvar for innføring av prosesser og løsninger for forvaltning av masterdata, i et konsern med omfattende kompetanse om, og erfaring fra, betydningen av å ha gode prosesser og systemer for vitale masterdata. Hun kompletterer sin helhetsforståelse gjennom at hun også har vært sluttbruker av informasjons- og datamodeller i alt arbeid tilknyttet datavarehus, business intelligence og masterdata løsninger.

Henriette har i tillegg mange års erfaring fra legemiddelutvikling i et internasjonalt legemiddelkonsern – både som linjeleder og som fagspesialist (statistikk).

Henriette er kjent som en svært strukturert, dedikert, godt organisert og løsningsorientert konsulent som leverer med høy kvalitet.

Kompetanseområder

ERP og Retail (systemer og prosesser), Prosjektstyring og -ledelse, Utrulling av løsninger, Prosesskartlegging og -endring, Løsninger for forretningsmessig styring og oppfølging (BI/DVH og ERP), Master Data Management (prosess og system), Informasjonsarkitektur, Klinisk legemiddelutvikling, Statistisk analyse.

Sertifiseringer

GDPM (Goal Directed Project Management)

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon