Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Arild Knudsen

Arild Knudsen

Arild Knudsen

Telefon: 928 28 548
Epost: Send epost

Arild Knudsen har bred og solid erfaring og kompetanse innen anskaffelse, innføring og anvendelse av informasjonsteknologi. Primært innen finans og offentlig sektor som leder, rådgiver, prosjektleder og forhandlingsleder. Han har god forståelse for samspillet mellom prosesser, teknologi og organisasjon, og har opparbeidet omfattende erfaring som bedriftsrådgiver i tilknytning til større og mindre omstillingsprosesser.

Oppdragsgivere engasjerer han oftest som prosjektleder og rådgiver ved større anskaffelser, implementeringer og outsourcing. Med bakgrunn i hans erfaring og kompetanse er Arild også etterspurt innenfor områdene kvalitetsrådgivning, -sikring og -revisjon.

Arild er flink til å kommunisere med alle nivåer i en organisasjon, er en dyktig lagspiller, motivator og teambygger, sikrer leveranser i henhold til planer og budsjetter og er energisk, strukturert og resultatfokusert.

Kompetanseområder

Program- og prosjektledelse, Offentlige og private anskaffelser, Systemimplementeringer i kombinasjon med organisasjonsutvikling, IKT-rådgivning med fokus på strategier, Gevinstrealisering, Organisering og sourcing, Governance, Kvalitetsstyring, Integrering og samarbeid mellom teknologi og forretning, Testledelse, Kvalitetsrådgivning, -sikring og -revisjon.

Sertifiseringer

PRINCE2® Practitioner, MSP® Registered Practitioner, ITIL® Foundation

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon