Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Ingar Brauti

Ingar Brauti

Ingar Brauti

Telefon: 911 40 049
Epost: Send epost

Ingar Brauti har omfattende ledererfaring både fra linje- og prosjektroller. Han har ledet flere store, kompliserte og viktige IT-systemimplementeringer hos store virksomheter, både i privat og offentlig sektor.

Han har også blitt engasjert av våre kunder til implementering av portefølje-, program og prosjektstyringsmetodikker basert på beste praksis rammeverk fra AXELOS (tidligere Cabinet Office i Storbritannia). Denne bakgrunnen gjør ham også til en etterspurt rådgiver innen etablering, gjennomføring og revisjon av prosjekter og som veileder i metodeforbedringer.

Ingars erfaring bidrar til å sikre forutsigbarhet og struktur, og hans evner som lagspiller og motivator gjør han til en brobygger mellom ulike fagmiljøer.

Kompetanseområder

Prosjektledelse, Anskaffelser, Prosjektrevisjoner, Testledelse, Leveranseoppfølging, kontraktsrådgivning og metodeetablering hos kunder.

Sertifiseringer

APMG Portfolio, Programme and Project Registered Consultant, PRINCE2®, MSP®, MoP®, P3M3®

Annet

Ingar er en etterspurt foredragsholder innenfor beste praksis rammeverk, og har blant annet holdt foredrag under "itSMF Konferansen 2014",  "NOKIOS 2013", "Software 2013" og  "Prosjekt 2011".

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon