Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Per Øyvind Berg-Knutsen

Per Øyvind Berg-Knutsen

Per Øyvind Berg-Knutsen

Telefon: 915 11 177
Epost: Send epost

Per Øyvind Berg-knutsen er løsnings- og virksomhetsarkitekt med lang erfaring med tradisjonelle så vel som smidige utviklingsprosjekter med onshore- og offshore ressurser. Han har hatt og tar gjerne roller som både arkitekt, systemdesigner, sikkerhetsekspert, kvalitetssikrer, og prosjektleder. Han har gjennomført flere anskaffelsesprosesser, både offentlig og privat, og har også god erfaring med kvalitetsarbeid og kvalitetssikring, samt ledelses- og organisasjonsutvikling.

Ved siden av å ha jobbet med betalingsløsninger – kortsystemer og POS-løsninger, fondsforvaltning, forsikring, workflow, dokumenthåndtering og standardiseringsarbeid innen bank og finans i mer enn 15 år, har Per Øyvind også opparbeidet god innsikt i bransjer som posisjoneringsløsninger, GPS, geodesi og kartverk, samt det norske sluttbrukermarkedet for kraft.

Med sterk dybde- og breddekompetansen som spenner over vesentlige anvendelser av teknologi, sikkerhet og kvalitet, samt en evne til raskt å opparbeide dyp innsikt i arkitekturmålbilder og komplekse problemstillinger, benytter Per Øyvind sitt engasjement, sin kompetanse og innsikt i arkitektur til å fasilitere, planlegge og lede prosesser i grupper og prosjekter. Gjennom dette sikrer han medvirkning og forankring, samtidig som han stimulerer til en positiv og aktiv holdning til endring. Per Øyvind er svært strukturert, resultatorientert og leverer forventede resultater raskt og med godt humør.

Kompetanseområder

Virksomhetsarkitektur, Forretningsrådgivning, Sourcing, Sikkerhet og sårbarhetsanalyser

Sertifiseringer

TOGAF

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon