Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Frank Grjotheim

Frank Grjotheim

Frank Grjotheim

Telefon: 906 32 805
Epost: Send epost

Frank Grjotheim er utdannet forvaltningsinformatiker med fordypning innen området personvern, informasjonssikkerhet og e-forvaltning. Før han begynte i Devoteam, var han 3 år i en fagavdeling i Arbeids- og velferdsdirektoratet, hvor han jobbet med IT-løsningene knyttet til sykefraværsoppfølging i NAV.  Dette innebar svært tett involvering i utviklingsprosjekter i NAV IKT, hovedsakelig knyttet til digitaliserte brukertjenester, som elektronisk skjemainnsending, og mobilapplikasjon for brukere. Frank videre opparbeidet erfaring fra samhandlingsløsninger innen helsevesenet, og innenfor ERP-markedet. Frank har gjennom dette opprbeidet seg sterk kompetanse på utredning, behovsanalyser, spesifisering, oppfølging og testing i forbindelse med forvaltning og nyutvikling av IKT-løsninger. Han er også sertifisert i smidig prosjektstyring (ITPP).

Frank er god på relasjoner og liker å bidra til at man sammen når felles mål. Han arbeider godt under press, og trives med høyt tempo. Han blir av kollegaer og kunder beskrevet som løsningsorientert, energisk og positiv.

Kompetanseområder

Prosjektledelse, personvern- og informasjonssikkerhet, Systemutvikling, Smidig metodikk, Offentlig forvaltning, Digitalisering, e-Helse, ERP

Sertifiseringer

PRINCE2® Registered Practitoner, MSP Registered Practitioner, ITPP

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon