Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

David Kleven

David Kleven

David Kleven

Telefon: 951 60 627
Epost: Send epost

David Kleven har spesialisert seg innenfor sikkerhet og kommunikasjonsløsninger og har bred teknologisk forståelse. David er sivilingeniør og har vært ansatt ni år i Devoteam AS. Han kan gjennomføre komplekse prosjekter med høye krav til sikkerhet og arkitekturforståelse. Han er spesielt opptatt av god sikkerhet- og risikostyring.

David har erfaring fra både offentlige og private virksomheter. Han jobber gjerne tett sammen med kunden og på tvers av organisasjonen når det er ønsket. David er godt kjent med både tekniske standarder og arbeidsmetoder som han gjerne tilpasser etter behov. Smidig gjennomføring, høy integritet og smart språkbruk er viktige faktorer for måten han jobber på.

David er en analytisk og sosial person som ønsker å dele sin kunnskap.
Gjennom aktiv deltagelse i ulike fora og bred bruk av analyseselskaper holder David seg oppdatert på det norske markedet og globale trender. En viktig del av alle oppdrag er å kunne virkelighets orientere oppgaven innenfor kundens rammer og samtidig se muligheter for å få til ønsker om innovasjon og strategisk endring.

Kompetanseområder

Sikkerhetsarkitektur, Informasjonssikkerhet, Sikkerhetsstyring, Arkitektur, Risikovurderinger, Program- og Prosjektledelse, Anskaffelser, Modenhetsanalyse.

Sertifiseringer

CISSP® - Informasjonssikkerhet, CRISC ® - Risikostyring, TOGAF® 9 Certified - Arkitektur, MoP® Foundation, MSP® Registered Practitioner, PRINCE2® Registered Practitioner, ITILv3 ® Foundation – IT drift, Eucip – Europeisk ICT sertifisering

Annet

David leder Devoteam Sportsclub som arrangerer turer og aktiviteter for alle ansatte og som er et viktig bidrag for fellesskapet i en organisasjon som i stor grad arbeider distribuert.

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon