Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Amanda Rosenberg Dahl

Amanda Rosenberg Dahl

Amanda Rosenberg Dahl

Telefon: 482 86 328
Epost: Send epost

Amanda Rosenber Dahl er nyutdannet siviløkonom med spesialisering innen samfunnsøkonomi, og har en fordypning i prosjektledelse fra bachelorstudiene. Etter bachelor jobbet hun i Handelsbanken, før hun igjen startet på masterstudier. Hun har også tilbragt ett semester i Paris hvor hun tok kurs innen personalledelse og informasjonssystemer.

Gjennom masterprogrammet har Amanda arbeidet med analyser av blant annet makroøkonomisk data, hvor dette også står sentralt i masteroppgaven. Med dette har hun opparbeidet seg god kunnskap om markedsforhold, samtidig som hun har fått innsikt i hvordan best utnytte relevant informasjon.

Amanda trives godt i skjæringspunktet teknologi og forretning, men også organisasjonsendring og analyse er av stor interesse. Hun er god til å tilpasse teori til praksis, og evner også å tenke i kreative retninger. Videre er hun strukturert, samarbeidsvillig, inkluderende og lærelysten og hun har god erfaring med teamjobbing fra blant annet jobben i Handelsbanken. 

Kompetanseområder

Prosjektledelse: planlegging, gjennomføring. Økonomi: budsjettering, makroøkonomisk analyse, mikroøkonomi. Analyse: Excel, Matlab, Stata, Eviews. Strategi: strategisk analyse.

Annet

Amanda er ansatt i vårt Graduate/nyutdannet program. Våre graduates er spesielt kvalifiserte nyutdannede, både i forhold til resultater og personlige egenskaper. De får en særskilt oppfølging det første året, med relevante sertifiseringer, kurs og prosjektoppfølging.