Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Dalip Dewan

Dalip Dewan

Dalip Dewan

Telefon: 982 10 112
Epost: Send epost

Dalip Dewan, har lang og suksessfull erfaring innen IKT og teknologiledelse.  Han har bred og solid teknisk bakgrunn kombinert med gode strategiske og kommunikative evner.  Han har internasjonal bakgrunn som IKT forsker, konsulent, linjeleder og innen toppledelse i ulike bransjer. Han har ferdigheter innenfor IT-ledelse, teknisk analyse og forretningsanalyse, endringsledelse, prosjekt- og organisasjonsstyring, IT-arkitektur, organisering av offshoring og outsourcing av prosjekter, og med IT prosessforbedring (Software Engineering). 

Dalip  har sikret realiseringen av mange store og komplekse prosjekter, og er kjent for å ha stor leveranseevne. 

Kompetanseområder

IKT teknologi, IKT arkitektur, Organisering av IKT Utvikling/drift/støtte prosesser og systemer, Prosjekt- og Programledelse, Software Lifecycle Management, IT-ledelse, Endringsledelse, IT strategi og Forretningsutvikling, Teknisk Due-Diligence og risikovurdering, Strategi/Utvikling/Drift/Støtte av SAAS systemer (Cloud Computing).

Annet

Ved siden av å være bedriftsrådgiver i Fornebu Consulting, er Dalip også Høgskolelektor ved Høgskolen i Gjøvik avdeling for informatikk og medieteknikk, innenfor faget Software Testing.

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon