Besøk oss på LinkedIn
Forside › Våre konsulenter ›

Ben Vrakking

Ben Vrakking

Ben Vrakking

Telefon: 922 56 236
Epost: Send epost

Ben Vrakking er Master i Systems Engineering, Policy analysis and Management. Han har flere års erfaring i å kartlegge behov, utarbeide målbilder, utvikle og implementere løsningskonsepter og helhetlig styring. Han har bred erfaring fra arkitekturdomenet med spisskompetanse innen informasjonsarkitektur. I tillegg har han erfaring fra roller som utvikler, programmerer, og tester. Han har jobbet med strategiutvikling, prosessforbedring og kvalitetssikring og har bidratt med å innrette informasjonsprosesser som beslutningsstøtte og rapportering, forvaltning av grunndata og integrasjon av kildesystemer.

Ben drives av å sikre gevinster i de organisasjoner han jobber med. Han er vant til å operere i grensesnittet mellom forretning, strategi og IT. Han setter seg raskt inn i nye systemer og er rask til å opparbeide seg en helhetlig oversikt over virksomheten. Ben liker å arbeide tett med kunden og i team, og fokuserer innsatsen inn mot å finne en helhetlig målarkitektur som treffer kundens viktigste utfordringer og som samtidig er lett å realisere. Han følger nye teknologiske trender tett, og liker å finne nye muligheter som kan gjøre kundenes hverdag enklere.

Kompetanseområder

Virksomhetsarkitektur, Informasjonsarkitektur, Løsningsarkitektur, Teknisk prosjektledelse, Datavarehus og Business Intelligence

Sertifiseringer

PRINCE2® Foundation, ITIL v3 Foundation

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon