Besøk oss på LinkedIn
ForsideVåre tjenesterForretningssystemer › Anskaffelse og valg av partner ›

Anskaffelse og valg av partner

HerbertNathan & Co. ble en del av Devoteam Fornebu Consulting i 2016. De tilfører stor verdi innenfor IT-strategi og anskaffelsesprosjekter med sin kapasitet på strategisk analyse gjennom sine omfattende marked- og leverandøranalyser. Anskaffelsesmarkedet er i stor utvikling, og vi opplever at virksomheter skifter ut forretningssystemer i takt med den økende digitaliseringen. Styrket av HerbertNathan & Co tilbyr vi våre kunder markedsledende rådgivningstjenester på anskaffelsesfeltet.

Tjeneste

Vi bistår kunder med å anskaffe generiske forretningssystemer som inneholder funksjonalitet innenfor for eksempel HR, lønn, lagerstyring, produksjon, innkjøp, m.m. I tillegg er vi behjelpelige med valg av leverandør. Vanlige aktiviteter innenfor denne prosessen inkluderer markedsanalyse, utarbeidelse av Request for Information/Request for Proposal, evaluering av tilbud, utarbeidelse av kontrakt basert på markedsstandarder og kontraktsforhandlinger.

En typisk anskaffelsesprosess kan ta 3-5 måneders arbeid, der vi i samarbeid med våre kunder har fokus på krav som er forretningskritiske og konkurransemessig avgjørende.

Vi har bistått mange private og offentlige virksomheter med å anskaffe forretningssystemer.

Våre konsulenterKlikk på ønsket konsulent for presentasjon/kontaktinformasjon